Tervetuloa viettämään kesä Kissankulmaan: Hae kesäteatterimme ohjaajaksi!

Tervetuloa viettämään kesä Kissankulmaan!

Kesäteatterimme jatkaa toimivaksi todetulla koko perheelle sopivalla linjalla, jossa ei kaihdeta myöskään aikuisten teemoja. 2018 kesällä toteutamme Tropiclandian rannassa Vaahteramäen Eemeli –musiikkinäytelmän. Haku kesäteatterin ohjaajan paikalle on auki helmikuun alkuun.

Pesti sopii osa-aikaisuutensa ja projektiluonteensa vuoksi mainiosti opiskelun tai muun työn oheen. Ohjaajalta edellytämme ohjauskokemuksen lisäksi soveltuvaa koulutusta, oikeaa asennetta ja talkoohenkeä. Ohjaaja vastaa kesäteatterin ohjauksesta ja taiteellisesta toteutuksesta sekä osallistuu työryhmän valintakokeisiin.

Työ alkaa helmikuun alussa työryhmän valintaprosessilla ja päättyy heinäkuussa. Palkkiona on projektipalkka sopimuksen mukaan, eikä työtunteja ole sidottu tiettyyn tuntimäärään. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen kesateatteri [a] vaasanylioppilasteatteri.fi.  Liitäthän hakemukseen palkkatoiveen sekä ansioluettelon.  Hakemukset lähetettävä 2.2.2018 mennessä otsikolla “Hakemus kesäteatteriohjaajaksi”.

Nähdään Rampilla ja tehdään tästä paras kesä ikinä!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on Pinterest