RAMPPI

Kesäteatteri

Neljä ystävää -musikaali

Neljä ystävää -musikaalissa kuullaan yli 30 kappaletta suositun vaasalaislähtöisen Klamydia-yhtyeen tuotannosta. Musikaali tempaa katsojan mukaansa rock-henkiselle keikkamatkalle halki Suomen. Musikaali saa ensi-iltansa 14. kesäkuuta 2024.

Musikaali kertoo vuosikymmen sitten keikkailleesta nuorisobändistä, jonka keulakuva haikailee takaisin lavoille. Outojen sattumusten kautta bändi saa vielä viimeisen keikkapyyntönsä, ja bändiä aletaan kasaamaan taas kokoon. Keikkamatka Viroon on pitkä ja kivinen, eikä bändin jäsenten välisiltä selkkauksiltakaan voida välttyä. Näytelmä on tarina unelmien toteuttamisesta, oman onnen löytämisestä ja ennen kaikkea rock-elämästä ja -meiningistä.

Railakkaan rock-meiningin vuoksi näytelmän ikärajasuositus on 15 vuotta.

Lipunmyynti

Osta liput osoitteesta https://www.netticket.fi/nelja-ystavaa-musikaali.

Liput 26€ / 23€.

Rampin kesäteatteri

Kesäteatteri on tyypillisesti Rampin vuoden suurin produktio niin budjetiltaan kuin katsojamääriltäänkin. Ohjelmistossa on vuosien varrella ehditty nähdä laaja-alaisesti kesänäytelmiä, aina Peppi Pitkätossun kaltaisista koko perheen esityksistä Leevi and the Leavings -musikaaliin.

Rampin kesäteatterin esityspaikkana toimii Bock’s Corner Village. Ravintolan virvokkeista voi nauttia näytöksen aikana sekä myös show & dinner -pakettien muodossa. Esityspaikan osoite on Gerbyntie 16, 65230 Vaasa. Katsomoon pääsee pyörätuolilla.