Hae kesäteatterimme tuottajaksi tai ohjaajaksi!

Rampin vauhdikas vuosi 2015 sisältää 35. ylioppilasteatterifestivaalin isännöinnin ja puolen tusinan muun ensi-illan ohella myös perinteisen kesäteatteriproduktion. Kesäteatterimme jatkaa toimivaksi todetulla koko perheelle sopivalla linjalla, jossa ei kaihdeta myöskään aikuisten teemoja. Haku kesäteatterin ohjaajan ja tuottajan paikoille on auki vielä joulukuun puoleenväliin!

Molemmat pestit sopivat osa-aikaisuutensa ja projektiluonteensa vuoksi mainiosti opiskelun tai muun työn oheen. Ohjaajalta odotamme ohjauskokemuksen ohella oikeaa asennetta ja talkoohenkeä. Ohjaaja vastaa kesäteatterin ohjauksen ja taiteellisen toteutuksen lisäksi työryhmän pääsykokeista. Hän suunnittelee myös markkinointia kesäteatterin tuottajan kanssa. Tuottaja puolestaan huolehtii yritysyhteistyön ja mainosmyynnin ohella esimerkiksi aikataulutuksesta ja budjetoinnista. Erityisesti tuottajan työ on hyvin omatoimista aikataulutuksen, työtapojen ja työnteon sijainnin suhteen, kunhan tarvittavat työtehtävät on ajallaan suoritettuna.

Molemmat työt alkavat helmi-maaliskuussa työryhmän pääsykokeilla ja päättyvät heinä-elokuussa. Palkkiona on projektipalkka sopimuksen mukaan, eikä työtunteja ole sidottu tiettyyn tuntimäärään. Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 14.12.2014 mennessä osoitteeseen pj [a] vaasanylioppilasteatteri.fi, otsikoksi ”Hakemus kesäteatteriohjaajaksi” tai ”Hakemus kesäteatterituottajaksi” suuntaumuksen mukaan. Ohjaajaksi hakevat voivat liittää mukaan myös näytelmäehdotuksen.

Tervetuloa riemukkaaseen remmiimme!