HAIRSPRAY -SUURMUSIKAALIN AVOIMET PÄÄSYKOKEET

Rampin kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä palkittu suurmusikaali Hairspray! 1960-luvulle sijoittuva romanttinen ja vauhdikas tarina käsittelee omien unelmien tavoittelemista, rasisminvastaisuutta ja yhteiskunnan eriarvoisuutta. Musikaalin ohjaa Carita Drew.

Hairspray perustuu legendaarisen elokuvaohjaaja John Watersin vuonna 1988 valmistuneeseen elokuvaan. Aikoinaan vain pienen piirin hitiksi jäänyt filmi nousi kotivideojulkaisuiden myötä kulttimaineeseen ja muokattiin Broadway-musikaaliksi 2002. Lopullisesti musikaali löi läpi mm. John Travoltan tähdittämän uusintafilmatisoinnin myötä vuonna 2007.

Ramppi järjestää kaikille avoimet pääsykokeet PERJANTAINA 1.3. klo 17-20 TAIKONIN TILOISSA, osoitteessa Itäinen Kasarmintori 7-9. Rooleja on jaossa 15-vuotiaista lähtien kaikenikäisille, joita kiinnostaa laulu, tanssi ja teatterin tekeminen. Erityisesti mukaan etsitään tummaihoisia näyttelijöitä. Näyttelijähakijoiden tulee valmistella pääsykoetta varten laulu (1min) ilman säestystä.

Harjoitukset alkavat keväällä ja niitä on n. 2-3 iltaa viikossa. Näyttelijöiden ja tanssijoiden lisäksi haemme myös ihmisiä lavan taakse, joten kaikki lavastuksesta, puvustuksesta, maskeerauksesta, tekniikasta ja muista talkootehtävistä kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Pääsykokeisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta hakijoiden tulee varautua olemaan paikalla koko pääsykoeajan.
Jos hakija ei pääse paikalle pääsykoepäivänä, voi hän lähettää itsestään esittelyvideon osoitteeseen carita.drew@outlook.com. Tarkemmat ohjeet esittelyvideoon löytyvät tuosta alempaa.

Tervetuloa tekemään Pohjanmaan parasta kesäteatteria!
__________

Jos et pääse paikalle pääsykoepäivänä, lähetä koenäytösvideo, joka sisältää:
– Lyhyt esittely; kerro nimesi ja ikäsi, ja kerro lyhyesti esiintymistaustastasi.
– Omavalintainen laulu, säestyksellä tai ilman, 1 – 2 min pitkä.
– Lue omavalintainen monologi (ei tarvitse opetella ulkoa). Tarvittaessa voimme lähettää sinulle monologi-tekstin.
– Jos video on liian iso tiedosto, käytä esim. Dropbox, WeTransfer, Youtube, tms.
– Jos sinulla ei ole mahdollisuutta videon tekoon, ota yhteyttä ohjaajaan (allaoleva osoite).
– Lähetä su 3.3 mennessä osoitteeseen: carita.drew@outlook.com
– Lavantakaisiin hommiin hakevat, lähetä meili jossa kerrot taustoistasi ja mihin tehtävään haet.