Improvisaatioteatteri Intopiukeet esittää: Ensi-ilta

Improvisaatioteatteri Intopiukeet esittää:
Ensi-ilta – improvisoitu musiikkinäytelmä

Viime vuonna 10-vuotisjuhliaan juhlinut Improvisaatioteatteri Intopiukeet palaa tänä keväänä syvän intohimonsa pariin, koko illan improvisoitujen näytelmien äärelle.

Tällä kaudella yleisön kanssa yhteistyössä luotu improvisoitu näytelmä, Ensi-ilta, keskittyy musiikkiin. Jokaiset seitsemän esitystä ovat sisällöltään täysin erilaisia, mutta yhteinen nimittäjä teoksille on taianomainen musiikki, joka tahdittaa näytelmää alusta loppuun saakka. Luvassa on hilpeää musiikki-iloittelua, sydäntä särkeviä balladeja, kohtalokasta tangoa sekä yhteiskunnallista puhelaulua – ja vaikka mitä muuta!

Tule mukaan vaikuttamaan, millainen tarina luodaan ja katsomaan joutuuko My Fair Ladyn Eliza kalpenemaan uusien tähtien rinnalla!

Tervetuloa viihtymään!

Kesto: n. 1,5 h (väliajalla)

Liput: 11/6 €.
Lippuvaraukset

Lavalla:
Jan-Henrik Holmlund
Anne-Mari Ikola
Teemu Kettula
Elise Raittila
Petteri Siponen
Jussi Sormunen

Musiikki:
Arttu Jaulimo
Kristian Kollár
Heidi Rantanen

Valot ja tekniikka:
Juha Halonen

Painotuotteet:
Mikko Sippola

Intopiukeet-ryhmä on toiminut lähes samalla kokoonpanolla vuodesta 2006 saakka aluksi Vaasan ylioppilasteatteri Rampin alaisuudessa. Aikuisille ja lapsille suunnattujen improvisaationäytelmien lisäksi ryhmä on vuosien aikana keikkaillut aktiivisesti lyhyen improvisaation formaatilla erilaisissa tilaisuuksissa, tehnyt mittatilauskeikkoja, esiintynyt festivaaleilla ja mm. voittanut harrastajateatterifestivaalin improvisaatiokilpailun.