Kesäteatterin pääsykokeet maaliskuussa!

Rampin perinteiset kaikille avoimet kesäteatterin pääsykokeet järjestetään sunnuntaina 8.3. klo 10-14.30. Paikkana toimii Vaasan ylioppilasteatteri Rampin Ego-sali (käynti sisäpihalta) osoitteessa Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa.

Tahdotko pukeutua eläinasuun? Tunnetko olevasi synnynnäinen mäyrä? Onko aika vapauttaa sisäinen konnasi? Tahdotko näytellä kesäteatterinäytelmässä? Viimeistään nyt tämä kaikki on mahdollista. Vaasan ylioppilasteatteri Rampin vuoden 2015 koko perheen kesäteatterinäytelmä on klassikko nimeltä Kaislikossa suhisee.

Pääsykokeisiin osallistuvien on oltava paikalla koko pääsykokeiden ajan. Tällä kertaa etsimme näyttelijöitä, jotka ovat yli 16-vuotiaita. Päähenkilöitä lukuunottamatta jokainen tekee useita rooleja. Tässä on oiva mahdollisuus revitellä, irrotella ja oppia itsestään uutta näyttelijänä!

Etsimme tekijöitä myös lavan taakse, eli haussa on myös teknikoita, lavastajia, puvustajia, maskeeraajia, lipunmyyjiä ja muita talkoolaisia. Mikäli tahdot osallistua muuten kuin näyttelijänä kesäteatterinäytelmän tekoon, tule rohkeasti esittäytymään pääsykoepäivänä tai ota yhteyttä sähköpostitse.

Lisätietoja:
Outi Lindström, ohjaaja
050 328 7268

Ville Lahtinen, tuottaja
040 820 7383
kesateatteri@vaasanylioppilasteatteri.fi