Logokilpailun voittaja selvillä

Vaasan ylioppilasteatteri Rampin järjestämän suuren logokilpailun voittaja on nyt selvillä. Kilpailuun lähetettiin kaikkiaan 34 ehdotusta ympäri Suomea, ja tiukan äänestyksen päätteeksi voittajaksi nousi rovaniemeläisen graafikko-opiskelija Mikko Sippolan tyylitelty R-kirjain kaksikielisellä logotyypillä. Voittajalle on jo ilmoitettu kunniasta, ja palkinnot lähetetään lähiviikkoina. Kiitämme myös kaikkia muita osallistujia luovien ja monipuolisten logoehdotusten visualisoinnista!

Voittajaksi noussut ehdotus keräsi kehuja erityisesti Vaasalle tunnunomaisten värien käyttämisestä ja tunnistettavan tyylikkäästä liikemerkistä. Sippola itse kertoo merkin yhdistävän Rampin alkukirjaimen Vaasan vaakunaan, ja ympyrästä ulos murtautuva R:n jalka kuvastaa rajojen rikkomista ja erottumista massasta. Hauislihasmainen kirjaimen yläpääte puolestaan ilmentää yhdessä tekemisen voimaa. Vasemmalle sijoitettu piste viittaa Vaasan läntisen sijainnin lisäksi spottivaloon ja näyttelijään lavalla. Valojen voima toisaalta näkyy myös keltaisessa reunuksessa ja liukuvärityksessä.

Logouudistus toi mukanaan myös yleisilmeen kohotuksen Rampin nettisivuilla. Uusi ilme yhdessä uuden logon kanssa kuvaa erinomaisesti Rampin halua tuottaa ylioppilasteatterina laadukasta mutta omanlaista teatteria, mistä mainiona esimerkkinä toimii myös teatterin kantaesitysten kevät. Tahdomme toivottaa logokilpailun osanottajien lisäksi kaikki entiset, nykyiset ja uudet katsojamme tervetulleiksi ainutlaatuisten teatterielämysten pariin Vaasaan!