Vaasan ylioppilasteatteri Ramppi, syksyn ohjelmisto 2015

Rampin syksy 2015

Vaasan ylioppilasteatteri Rampin syksyssä on luvassa monipuolista ohjelmistoa: draamaa, komediaa, improvisaatiota, kantaesityksiä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Syksyn aloittaa Improvisaatioteatteri Intopiukeiden Ensi-ilta. Koko illan improvisoitu näytelmä on joka kerta erilainen. Luvassa on siis draamaa, komediaa tai vaikka renessanssioperetti. Tule katsomaan; tule kokemaan!

Syksyn toinen näytelmä on Anna Krogeruksen Paha lapsi – viattomuuden puolustus. Miksi meistä kasvaa sellaisia kuin olemme? Kuinka paljon viattomuus kestää? Missä vaiheessa lapsesta tulee paha? Näytelmän Rampille ohjaa Anne Tastula.

Marraskuussa Rampilla kantaesitetään Aino Hyyryläisen käsikirjoitus ja ohjaus Manna. Näytelmä kertoo kaamosmasennuksesta, rakastumisesta ja menettämisen pelosta. Minkä takia Manna rakastaa talvea, mutta äiti kiroaa pakkasöitä?

Rampin syksyn päättää fantasia-aiheinen kabaree, jonka ohjaavat Iida Hyyryläinen ja Heidi Rantanen. Luvassa on kutkuttavia sketsejä, taidokkaita laulunumeroita ja huikeita seikkailuja. Kannattaako mystisen näköisestä kirjasta lukea ääneen latinaksi? Kabareessa uudet ramppilaiset pääsevät näyttämään kykyjään ensimmäistä kertaa. Kabareeta voi myös tilata keikoille. Kysy lisää: keikat@vaasanylioppilasteatteri.fi.

Nähdään Rampilla!