RAMPPI

Uutiset

Etsintäkuulutetaan: kesäteatterin bändi!

Hei sinä taiteilijasielu! Oletko sinä sellainen – tai tunnetko jonkun puolittainkin tutun ihmisen – joka täyttää jonkin seuraavista kriteereistä:
– Rumpukapulat pysyvät hyppysissäsi kuin taikurin sauvat!
– Taivas hoosiannaa laulaa kun sinun kitarasi pauhaa!
– Kosketinsoitinvelhoutesi on itse Gandalf Valkoisen tasoa!
– Bassokitarasi muristessa tömisee tanner ja irtoilee manner!

Tai ehkä repertuaariisi kuuluu jokin erikoisempi soitin, joka on aina odottanut suurta läpimurtoa?

Nyt on tullut tilaisuutesi! Tulevan kesän suurnäytelmään Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö haetaan ehtaa livebändiä, joka ei jää kuitenkaan salonkiorkesterimaisesti verhojen taakse, vaan on ohjaaja Outi Lindströmin näkemysten mukaan näkyvä osa näytelmää. Tämä mahdollisesti jopa klovniorkesterimainen pumppu ottaa hommansa suurenkin taiteilijan elkeille sopivalla vakavuudella. Itsensä Iiro Rantalan säveltämiä kappaleita orkesterille on opeteltavana yhteensä puolisen tusinaa, ja mukaan mahtuu niin tangoa, lattarirytmiä kuin slovariakin.

Jos siis sinulla iski suuri musiikillinen kipinä, tai onnistuisit ehkä sytyttämään kaverillasi moisen, ilmoita itsesi tai tuttusi kapellimestari Jaulimolle sähköpostilla osoitteeseen arttu.jaulimo@gmail.com pikimmiten. Myös biisinäytteet ja lisätiedustelut esityskaudesta ja muusta irtoavat samasta suunnasta. Harjoituskausi alkaa kuitenkin huhti-toukokuussa heti kun mahdollista.

Saman kategorian muut uutiset