RAMPPI

Uutiset

Festarituottajan haku on auki!

Haluatko olla mukana tekemässä jotain suurta ja näyttävää teatterin parissa? Pidätkö neuvotteluista, sopimuksista, organisoinnista ja oma-aloitteisesta tekemisestä, johon saa tukea myös omalta tiimiltä? Entä jos tästä kaikesta saa vielä rahaakin? Lue lisää!

Ylioppilasteatteriliitto SYTY:n vuosittaiset ylioppilasteatterifestivaalit järjestetään ensi vuonna Vaasassa 10.-12.4.2015, ja tapahtuma etsii nyt jäsenistöstämme osaavaa ja tehokasta tuottajaa vetäjäkseen. Tuottajalla on tukenaan ja konsultoitavanaan Rampin johtokunta SYTY-vastaavineen, SYTY:n hallitus ja myöhemmin koottava festaritiimi.

Toivomme tuottajalta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta läpi yksivuotisen työsuhteen. Odotamme sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa niin neuvotteluissa kuin myyntitehtävissäkin. Toivomme tuottajalta yhteydenpitoa johtokuntaan ja säännöllistä osallistumista johtokunnan kokouksiin.

Tarjoamme haastavan mutta antoisan työtehtävän vuoden 2015 festareiden näkyvänä pääjehuna, joka tuo myös kasvot 2000-luvun parhaille ylioppilasteatterifestivaaleille. Käytettävissä on koko Rampin innokas jäsenistö vapaaehtoisvoimin, ja yhteisellä tekemisellä toteutamme tavoitteemme näyttävimmistä festareista aikoihin!

Osa-aikainen työ alkaa huhtikuussa erilaisten sopimusten vahvistamisella ja festaritiimin kokoamisella, mutta vaativin ajanjakso sijoittuu alkuvuodelle 2015. Odotamme tuottajan kuitenkin olevan käytettävissä koko vuoden huhtikuusta 2014 huhtikuuhun 2015. Työ on hyvin sovitettavissa muuhun opiskelija- tai työelämään, ja tarvittaessa mahdollista tehdä pitkälti etänä erityisesti vuoden 2014 ajan. Palkkaus projektipalkkiona 2 000 euroa tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset 31.3.2014 klo 23:55 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pj@vaasanylioppilasteatteri.fi, otsikoksi ”Festarituottaja”. Tästä tulee tykki!

Saman kategorian muut uutiset