RAMPPI

Uutiset

Jo kolme Ramppipäivää varattu, vielä kaksi vapaana

Ramppipäiviä on nyt varattu jo KOLME. Tämän viikon torstaina Kristian pitää tekniikkakoulutuksen, jonka jälkeen Henna perehdyttää meidät lipunmyynnin saloihin, ja joulukuun puolella Anne on luvannut tempaista meille improtreenit! Kalenterissa on kuitenkin vielä tilaa ehkäpä juuri Sinun pitämällesi Ramppipäivälle:

to 6.11. klo 18.30 – TEKNIIKKAKOULUTUS (Kristian)
ke 19.11. klo 17.30 – LIPUNMYYNTIKOULUTUS (Henna)
pe 28.11. klo 18.00 – VAPAA
ma 1.12. klo 18.30 – IMPROTREENIT (Anne)
ti 16.12. klo 18.00 – VAPAA

Ramppipäiviin saavat siis osallistua ja niitä saavat järjestää kaikki jäsenet, ja ne voivat olla koulutuksia tai mitä tahansa muuta – vaikkapa leppoisa teehetki tai piristävä jumppatuokio! Jos tahdot jakaa jonkin tietosi tai taitosi (esim. laulua, tanssia, improa, stand-upia, viheltämistä, pitsinnypläystä, (joulu)askartelua, luovaa kirjoittamista – anything goes!) ja viettää sen parissa laatuaikaa meidän muiden ramppikomppisten kanssa, voit varata oman max. parituntisen Ramppipäivän nykäisemällä meitä projektivastaavia hihasta tai lähettämällä sähköpostia Nooralle: noo.sep@gmail.com.

Kaikki mukaan tuleviin Ramppipäiviin! Koulutuksissa on luvassa jokaiselle hyödyllisiä tiedonmuruja, ja improilusta ei taatusti kukaan tahdo jäädä paitsi!

Terkuin projektityypit
Noora, Julia ja Laura-Maria

Saman kategorian muut uutiset