RAMPPI

Uutiset

Kiinnostaako fyysinen teatteri-ilmaisu, esiintyminen tai koreografin pesti?

HEI TEATTERIN/TANSSIN HARRASTAJA!

KIINNOSTAAKO PROKKISTELU/FYYSINEN TEATTERI-ILMAISU/ESIINTYMINEN tai KOREOGRAFIOIDEN TEKEMINEN TEATTERIESITYKSEEN?

Olen teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelia Novia ammattikorkakoulusta (scenkonst och drama) ja olen aloittelemassa lopputyöohjaukseni työstämistä keväällä/kesällä 2014. Etsiskelen pikkuhiljaa samanhenkistä pientä porukkaa (maks. 4-5 hlöä) esiintyjiksi, tanssijoiksi, näyttelijöiksi, assareiksi tai koreografiksi.

Olen kiinnostunut fragmentaarisesta, tutkivasta, fyysisestä, visuaalisesta ja alitajunnasta ammentavasta teatterista. ”Perinteistä”, realistista valmiiseen käsikirjoitukseen perustuvaa puhenäytelmää en ole tekemässä, mutta kokemus puhenäyttelemisestä on plussaa. Esitykseni kumpuavat usein ryhmän jäsenten taidoista ja persoonista, joista laadin kokonaisuuden. Työskentelykieli on pääosin suomi mutta osaan myös kommunikoida ruotsiksi, joten ruotsinkielisyys ei ole este! Käytän esityksessä mahdollisesti myös naamioita.

Jos sinua kiinnostaa ihmisyyden ja ilmiöiden tutkiminen taiteen keinoin, olet aikuinen (mielellään ainakin yli 20-vuotias), ennakkoluuloton, rohkea ja sinulla on jo hieman kokemusta esiintymisestä, (tanssin tai näyttelemisen parissa) ja pystyt sitoutumaan prokkikseen, ota ihmeessä yhteyttä, niin jutellaan enemmän!

Harjoitukset alkavat Vaasassa keväällä/kesällä 2014 ja jatkuvat syksyllä. Esityksen on tarkoitus valmistua syksyksi 2014/tammikuuksi 2015. Olisi siis hyvä, jos pystyt harjoittelemaan jonkin verran myös kesällä.

Teen ohjausta perustamani Malenkiteatterin nimen alla. Voit käydä kurkkaamassa tietoa Malenkiteatterista ja edellisistä ohjauksistani: malenkiteatteri.fi ja elenanhuone.blogspot.fi

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! 🙂

Terveisin Tiia Rantala Yhteystieto: tiiapirta@gmail.com

Saman kategorian muut uutiset