RAMPPI

Uutiset

Loppuvuoden ramppipäivät

Ramppilainen! Palatko halusta päästä jakamaan jonkin tietosi tai taitosi muiden ramppikomppisten kanssa? Tai tahtoisitko tulla kokeilemaan uusia juttuja ja pitämään hauskaa muiden jäsenten johdolla? Nyt siihen on tilaisuus, sillä syksyn pimeyden hämäämät projektivastaavanne ovat vihdoin muistaneet iskeä Rampin kalenteriin loppuvuodelle muutaman RAMPPIPÄIVÄN.

Estradi on vapaa, eli jos tahdot opettaa meille innokkaille kanssarampeille mitä tahansa (laulua, tanssia, improa, stand-upia, viheltämistä, pitsinnypläystä, kuntojumppaa, askartelua, luovaa kirjoittamista… you name it – ja kynnys on matala!), ota empimättä yhteyttä meihin projektivastaaviin ja varaa jokin seuraavista vapaista Ramppipäivistä itsellesi:

to 6.11. klo 18.30 – TEKNIIKKAKOULUTUS (Kristian)
ke 19.11. klo 17.30 – VAPAA
pe 28.11. klo 18.00 – VAPAA
ma 1.12. klo 18.30 – VAPAA
ti 16.12. klo 18.00 – VAPAA

Ramppipäivät ovat kaikille jäsenille avointa laatuaikaa sekä mahdollisuus opettaa ja oppia uutta, ja ne startataan Kristianin vetämällä TEKNIIKKAKOULUTUKSELLA to 6.11. klo 18.30. Luvassa on takuulla hyödyllistä perustietoa Rampin tekniikkakuvioista, joten kaikki kynnelle kykenevät ihmeessä paikalle!

Ilmaise innokkuutesi pitää oma max. parituntinen Ramppipäivä nykäisemällä meitä hihasta tai lähettämällä sähköpostia Nooralle: noo.sep@gmail.com, tai tule ja osallistu muiden vetämään ohjelmaan. Let’s Rampataan!

Terkuin projektityypit
Noora, Julia ja Laura-Maria

Saman kategorian muut uutiset