RAMPPI

Uutiset

Rastinpitäjiä etsitään tositarkoituksella

Kampusralli ma 1.9. klo 12-15

Vaasan yliopiston tutorit järjestävät syksyllä uusille fukseille kampusalueella Amazing KampusRace -nimeä kantavan tapahtuman. Tarvitsemme tapahtumaan innokkaita rastinpitäjiä ja mistä sen innokkaampaa ryhmää löytää kuin täältä? Eli: olisi mukavaa, jos pieni porukka Rampilta pääsisi mukaan! Rastinpitäjinä on mukana erilaisia järjestöjä, joista jokainen pitää omaa rastia.

Jollekin saattaa entinen Kampusralli olla tuttu, olemmekin pyrkineet uudistamaan tätä tapahtumaa, ja tänä vuonna mukana on esimerkiksi taukorasteja ruuhkautumisen estämiseksi. Rastinpitäjien olisi tarkoitus kertoa hieman itsestään haluamallaan tavalla ja suunnitella noin 5 minuuttia kestävän tehtävän, jonka voi mahdollisesti kaksi ryhmää suorittaa samanaikaisesti. Tehtävään on rajana rastinpitäjien oma innostus ja mielikuvitus, mutta ryhmille on siis tarkoitus antaa pisteitä tehtävästä.

Tapahtuma järjestetään 1.9 kello 12-15. Ilmoittautumiset Artulle osoitteeseen arttu.jaulimo@gmail.com.

 

Hankenin Gulisintagningit ti 9.9. klo 14

Vi är Finlands enda officiellt tvåspråkiga studentteater, men hur många svenskspråkiga medlemmar har vi egentligen? Niinpä! Nyt onkin aika toimia ja värvätä teatterintekijöitä med det andra inhemska språk.

Hankenin Gulisintagningit järjestetään 9.9.2014 klo 14 alkaen ja Ramppi on toivotettu tervetulleeksi pitämään rastia kyseisille kinkereille. Haussa on muutama innokas rastinpitäjä, jotka toivottavat uudet opiskelijat ramppimaisella otteella tervetulleeksi kaupunkiin.

Känns det lite skrämmande att prata svenska? Ei hätää, olemmehan kaksikielinen teatteri! Rohkeasti mukaan vain det blir säkert jättekiva!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Hennalle osoitteeseen kauppinen.henna@gmail.com.

 

VYY:n kastajaiset ke 10.9. klo 14

Perinteiset uusien opiskelijoiden kastajaiset järjestetään Hoviskan rannassa 10.9. klo 14. Rampin rastille kaivataan edustajia kertomaan teatteristamme ja kyykyttämään uusia yliopistolaisia hyvällä hengellä.

Ilmoittaudu mukaan arttu.jaulimo@gmail.com.

Saman kategorian muut uutiset