RAMPPI

Uutiset

REVYY-startti

Keväällä ensi-iltaan tulevan revyyn info- ja pääsykoetilaisuus 8.12.2014 klo 20.00. Varaa aikaa 1,5-2 tuntia. Vaikka valmista käsikirjoitusta ei olekaan, on revyyseen tavalliset pääsykokeet. Tulethan siis paikalle tai jos et pääse paikalle 8.12. ilmoita Empulle ajoissa, niin osaan ottaa sinut huomioon työryhmävalinnassa!
Lyhyesti:
Missä? Rampin Ego-sali
Milloin? 8.12.2014 klo 20.00.
Miksi? Revyyn starttipalaveri
Kuka? No JUURI SINÄ! Tarvitaan näyttelijöitä, tanssijoita, muusikoita, teknikoita, laulajia, koreografeja, tuottaja ja tyyppejä, jotka haluaa olla mukana ravistelemassa Vaasalaista vapaa-aikaa keväällä!
Kysymyksiä? Laita viestiä Empulle!
Mitä vielä? Kaikki lavalle halajavat: tuokaa paperilla mulle keväänne aikataulusuunnitelma! En odota tarkkaa plania, vaan jos tiedätte että ootte jossain matkalla pidemmän aikaa, teette esim. vuorotyötä, tai aina töitä esim. 19.00 asti, ja jos teillä on muita sitoumuksia esim. tietyt tanssitreenit joka torstai, niin sellaisista merkintä. Tämä sen takia, että näiden perusteella yritän sitten laatia alustavaa aikataulua joululoman aikana. Merkatkaa siis pääasialliset aikataulunne tammikuusta about huhtikuun puoleenväliin.

Vuoden 2011 Painii Median Kanssa -revyytä katsotaan Rampilla porukalla tiistaina 2.12. klo 20.00!

Saman kategorian muut uutiset