RAMPPI

Uutiset

SIIRRYMME SÄHKÖISEEN KULUKORVAUKSEEN

KULUKORVAUS MUUTTUU SÄHKÖISEKSI

Sähköinen kulukorvauslomake löytyy Ramppikalenterin drivesta ja Rampin Facebook-ryhmästä. Se täytetään ja lähetetään kuitin kuvan kanssa puheenjohtajalle osoitteeseen pj(at)vaasanylioppilasteatteri.fi. Jos kulukorvaus koskee jotain produktiota, lähetetään se myös kyseisen proggiksen tuottajalle. Sähköisellä kulukorvauksella pyrimme nopeuttamaan korvausten maksamista jäsenistölle.

OHJE:

Kulukorvauslomake löytyy Ramppikalentarin Drivestä, Rampin Facebook-ryhmästä ja Rampin koneelta.
Varsinaiseen lomakkeeseen ei ole tehty muutoksia. Lomake täytetään koneella ja lähetetään sähköpostilla kokouksen käsiteltäväksi. Lomake, kuitit ja muut mahdolliset liitteet lisätään sähköpostiin liitteiksi.

1. Avaa kulukorvauslomake.
2. Täytä lomake joko Wordissä, tai muulla tiedostotyyppiä tukevalla sovelluksella.
3. Jos haluat tallentaa täyttämäsi lomakkeen, tallenna se uudella nimellä, jotta tyhjä lomake jää driveen seuraavia täyttöjä varten.
4. Kun olet täyttänyt lomakkeen, laita se sähköposti liitteeksi. Liitä sähköpostiin myös kulukorvauksen kuitit ja mahdolliset muut liitteet.
5. Lähetä kulukorvauslomake omasta sähköpostistasi puheenjohtajan sähköpostiin, pj(at)vaasanylioppilasteatteri.fi.

Kuitit saat sähköiseen muotoon kännykkäkameralla.

Vinkki: Jos täytät lomakkeen tietokoneella ja kuittien kuvat ovat kännykässäsi, voit lähettää kulukorvauksen ensin itsellesi, avata sähköpostin puhelimessasi, lisätä kuvat, ja lähettää sitten valmiin sähköpostin puheenjohtajalle.

Saman kategorian muut uutiset