RAMPPI

Uutiset

Tule mukaan SYTY-festareille!

Hei!

Tervetuloa Festareille! Ei paskempi -ylioppilasteatterifestivaali järjestetään tänä vuonna Porissa 21.-23.4. Ramppi osallistuu festareille Rajantaka-esityksellä, jonka näytösaika on la 22.4. klo 16. Lähdemme yhdessä bussilla kohti Poria perjantaina noin klo 12 ja palaamme sunnuntaina noin klo 18. Tarkemmat lähtö- ja saapumisajat saatte myöhemmin. Kerään SYTY-vastaavana ilmoittautumiset sähköpostiini osoitteeseen sanna.takaeilola@gmail.com Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 31.3. klo 16:00! Alla on paljon infoa, joten lue huolella!

Ilmoita seuraavaa:

-Kuka on osallistumassa festareille?

-Liikutko mukanamme bussilla vai tuletko omilla kyydeillä? HUOM: bussikyydin tarjoaa Ramppi/SYTY huokeaan 10e hintaan! Bussikyyti maksetaan käteisellä viimeistään festaribussissa. Rajantakan työryhmälle bussikyyti on maksuton. Omista kyydeistä esim. bussi/auto ei valitettavasti saa korvausta, ei edes esiintyjät. (Viime vuoden jäsenkokouksen päätös.) Huomaathan että loistavan edulliseen festarikyytiin voi osallistua voi vain Rampin jäsenet. Tarjous ei siis koske puolisoita, sukulaisia, tyttöystäviä jne.

-Vietätkö yösi muun festarikansan kanssa koulumajoituksessa Porin keskustassa Porin suomalaisessa yhteislyseossa, yövytkö hotellissa (SYTY:n yhteistyöhotellin hinnat 72e/1hh/yö tai 99e/2hh/yö) vai yövytkö jossain muualla? Lisätietoja hotelleista saat halutessasi vastaussähköpostissa.

-Haluatko ostaa teatterikohtaisia kiintiölippuja? Ramppilaiset saavat ostaa näytöksiin kiintiölippuja edulliseen 3e/kpl hintaan. Lippukiintiön ollessa tänä vuonna erittäin pieni päätimme arpoa kiintiöliput halukkaiden kesken niin, että kaikki saavat vähintään yhden kiintiölipun. Ilmoita 2-4 näytelmää joiden lippuarvontaan haluat osallistua. Kiintiöliput maksetaan käteisellä viimeistään festaribussissa. Huomaa, että voit ostaa lippuja myös paikan päältä, mutta voi olla että jotkut esitykset myydään loppuun jo ennen esityspäiviä. Lippuja voi myös ostaa ennakkolippuina, mikäli kiintiöliput ehtivät loppua www.porinylioppilasteatteri.fi/festivaali.

-Haluatko ostaa bilelipun? Festareiden pääesiintyjänä on perjantaina Olavi Uusivirta! Bilelippuja voi ostaa pe-la bileisiin hintaan 19e (sis. Olavin keikan!), pe-la bileisiin hintaan 13e (Ilman Olavin keikkaa), pe bileisiin hintaan 12e tai la bileisiin hintaan 10e. Ilmoita bilepassin varauksesta mulle ilmoittautumisen yhteydessä! Passit maksetaan ja lunastetaan paikan päällä Porissa.
Kaikki lisäkysymykset voi esittää minulle sähköpostitse! Infoan tähän alle jos tulee vielä jotain oleellista esille. Kaikki ilmoittautumiset siis mulle sähköpostitse sanna.takaeilola@gmail.com

Tässä vielä festareiden nettisivu, josta voi käydä tutkailemassa esityksiä, aikatauluja ja muuta kivaa! www.porinylioppilasteatteri.fi/festivaali
Tästä tulee hauskaa!

t. SYTY-vastaava Sanna

Saman kategorian muut uutiset